Presa sportiva din Romania, te iubesc! Episodul 2

O vorba românească de sezon spune cam așa: ”Cu o floare nu se face primăvară”. Dacă ne uităm în viața de zi cu zi vedem multe cazuri în care aceasta se aplică destul de bine. Ei bine, azi, în episodul 2 din serialul Presa sportiva din Romania, te iubesc! vom demonstra cum vorba se aplică și între ”jurnaliștii” cancanosportivi din țară, mai precis între site-urile la care ei aberează. 
Cunoașteți site-ul Digisport.ro ? Știți, acel site care dădea iluzia că este ALTFEL, adică nu se mânjește cu rahat pe ”condei” ? Ei, ce să vezi, iluzia e iluzie, vorba politicianului, iar site-ul cu pricina nu este decât o copie fidelă a bulibașei sport.ro.
După cum spuneam la începăut, ”Cu o floarea nu se face primăvară”, așa putem spune și acum, ”Cu un Digi nu se face presă de calitate”. Tai digi din digiSPORT.RO și ajungi în același bălegar jurnalistic!

Iată ce fac sculele de la digisport.ro pentru unici !


Ce avem noi aici ? Păi, ce să avem, dăcât un ”Messi și Macherano pleacă de urgență din România”. Lăsând la o parte faptul că titlul e special pentru proștii care sunt proști, Messi și colegul său de la Barca încă erau pe teren. 

Așadar, băi jurnaliștilor de la digisport.ro, luați-vă de mână cu miiiiiiiiile de șerpi veninoși de dincolo și trageți voi hora unirii miniciunii în presă!